دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون خمیر مایه

شیرینی دانمارکی که به شیرینی گل محمدی نیز معروف است از محبوب ترین شیرینی ها در ایران است . که در این مقاله قصد داریم مراحل تهیه این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را بدون افزودن خمیر مایه و با جزییات کامل برای شما عزیزان شرح دهیم پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی اصل خانگی

  • آرد حدود 800 گرم (همیشه مقداری آرد بیشتر در اختیار داشته باشید)
  • شکر 170
  • تخم مرغ سه عدد
  • خمیر هزارلا
  • کره ۵۰۰ گرم یا بجای آن روغن مایع ۱ پیمانه
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • زعفران دم‌کرده نصف قاشق غذا خوری (می‌توانید زعفران را از طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی حذف کنید.)
  • نمک یک دوم قاشق چایخوری
  • وانیل یا هل

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون خمیرمایه

خمیرمایه یکی از مواد اصلی برای تهیه شیرینی دانمارکی است و تهیه شیرینی دانمارکی بدون خمیر مایه چندان نتیجه دلچسبی ندارد.
اما در این آموزش ما به جای خمیر مایه از خمیر هزار لا استفاده میکنیم که میتوانید آن را از فروشگاهای معتبر تهیه کنید.

مرحله اول: تهیه کرم شیرینی دانمارکی

برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی باید نیمی از شکر، کره و شیر را باهم مخلوط کنیم و روی حرارت قرار دهیم تا کره ذوب شود ، سپس آرد را با مابقی شکر مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا شروع به غلیظ شدن کند در این مرحله باید بوی خامی دارد گرفته شود . در ادامه باید گلاب وانیل یا هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا غلیظ شده باشد ، سپس مواد را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم: تهیه خمیر

خمیر را باید از نایلون در بیاورید و دور خمیر را با چاقو به اندازه نیم سانت برش دهید سپس فر را با دمای 200 درجه و توستر را با دمای 170 روشن کنید تا داغ شود.

مرحله سوم: پخت شیرینی دانمارکی

در ادامه باید کرم تهیه شده را داخل قیف بریزید و خمیر را به شکل مستطیل برش بزنید و از مواد کرم به صورت خطی روی خمیر بریزید و با دست خمیر را بسته و درز آن را با دست خوب صاف کنید و با کمک یک چاقو تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و شیرینی دانمارکی را روی سینی فر از قبل کاغذ روغنی گذاشته قرار دهید و در فر به مدت 10 دقیقه با دمای 200 درجه بگذارید تا پخته شود و بعد از 10 دقیقه دما را روی 160 بیاورید و بگذارید برای 10 دقیقه دیگر پخته و طلایی شود و بعد از پخت روی شیرینی ها به دلخواه پودر قند الک کنید. نوش جان

نکات پایانی:

  • پخت دو مرحله باعث می شود که خمیر خوب لایه لایه شود.
  • اگر کرم شل باشد جذب شیرینی می شود و هنگام سرو بیرون می ریزد.
  • می توانید از پودر پسته نیز استفاده کنید

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینها را هم ببینید
بسته
دکمه بازگشت به بالا